In conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679, pentru a utiliza acest site in continuare, te rugam sa iti dai acordul privind folosirea cookie-urilor si prelucrarea datelor personale colectate prin formular si email.

De Acord Ce inseamna cookie si cum le folosim
Cum prelucram datele personale colectate prin formular si email

Vanzare Spalatorie Automata Tramvaie, Spalatorie Self Service Tramvaie

Importator in Romania al spalatoriilor automate marca Sultof. Tramvaie.

Spalatoria automata MTT-40 este un stand cu perii complet automatizat, folosit pentru curatarea flotei de tramvaie.

In modul standard de functionare autovehiculul este stationat iar elementele spalatoriei se deplaseaza de-a lungul tramvaiului efectuand operatii programate.

Din motive de siguranta linia aeriana de contact este deconectata inainte de spalare. 

Atunci cand se indeplinesc conditiile de siguranta este posibila utilizarea spalatoriei ca stand de trecere - tramvaiul trece printre periile rotative.

Sunt disponibile si alte module suplimentare. Cu toate acestea, trebuie amintit faptul ca standurile de acest tip sunt selectate pentru implementari specifice (nevoi si conditii), iar configuratia si designul lor pot fi diferite unul fata de celalalt.

Constructia spalatoriei auto este realizata din otel obisnuit, zinc sau inox. Unitatile de angrenare (motoarele si cutiile de viteze) sunt in varianta marina, fiind protejate impotriva patrunderii apei.

Statia de spalare a tramvaiului consta dintr-un set de doua standuri care formeaza un tandem sub forma a doua perechi de module de spalare independente care se deplaseaza pe propriile sine de-a lungul vehiculului. Fiecare element curata partea frontala, partile laterale si spatele tramvaiului precum si spatiile dintre vagoane (pe cat posibil, din cauza elementelor atasate).

Spalatoria poate functiona, de asemenea, intr-un circuit inchis de apa si poate fi echipat cu sisteme de dedurizare si demineralizare. Toate dispozitivele de insotire si de control, cum ar fi distribuitoarele chimice, sunt amplasate in camera masinilor pentru a le proteja fata de conditiile predominante din sala de spalare.

Sistemul de control al spalarii automate se bazeaza pe un modul de control cu microprocesor Siemens. Panoul de comanda echipat cu comutatoarele necesare si un afisaj pentru vizualizare este utilizat pentru functionare. Toate dispozitivele electrice utilizate pentru control provin de la companii de renume mondial si indeplinesc standardele CE. Controlul procesului de spalare se efectueaza sub supravegherea sistemului de control electronic conform programului.

Functioneaza complet automat in functie de tipul de vehicul introdus anterior in memoria modului de control (forma vehiculului). Operatorul are sarcina de a selecta tipul de corp al tramvaiului din consola si de a porni masina de spalat cu ajutorul butonului START. Modulul de control va permite sa programati 12 tipuri (forme) ale corpului, cu posibilitatea extinderii ulterioare. Toate starile de lucru sunt afisate in memorie si sunt disponibile diagnostice complete de eroare si defectiuni (inclusiv date istorice) si contoare de cicluri.

Presiunea apei: 4-5 Bari;

Capacitatea pompei: 8 m3 / h;

Circulatia consumului de apa: 300-400 l;

Consumul pur de apa: 80 - 100 l;

Alimentare: 380V / 3 / N / PE, 50Hz;

Tensiune de control: 24 V DC;

Putere electrica 16 kW;

Greutate 4 x 2000 kg;

Eficienta: 8 - 12 vehicule / ora.

descriere2


Vanzare Spalatorie Automata Camioane Autobuze , Spalatorie S..

Vanzare Spalatorie Automata Camioane Autobuze , Spalatorie S..

Importator in Romania al spalatoriilor automate marca Sultof. Camioane, Autoutilitare, Microbuze, Autocare, Autobuze, Troleibuze. Spalatoria auto TYTAN TWS430 pentru camioane si autobuze este u..

Vanzare Spalatorie Automata Dubla pentru Camioane Autobuze, ..

Vanzare Spalatorie Automata Dubla pentru Camioane Autobuze, ..

Importator in Romania al spalatoriilor automate marca Sultof. Camioane, Autoutilitare, Microbuze, Autocare, Autobuze, Troleibuze. Spalatoria in tandem TYTAN este o alta versiune a produselor de..

Vanzare Spalatorie Automata Trenuri, Spalatorie Self Service..

Vanzare Spalatorie Automata Trenuri, Spalatorie Self Service..

Importator in Romania al spalatoriilor automate marca Sultof. Trenuri. Configuratia spalatoriei automate pentru trenuri MWKP 1 - 43 este selectata individual, in functie de necesitati si astept..

Vanzare Spalatorie Automata pentru Roti si Sasiu, Vehicule S..

Vanzare Spalatorie Automata pentru Roti si Sasiu, Vehicule S..

Importator in Romania al spalatoriilor automate marca Sultof. Roti, Sasiu, Vehicule Santier. Spalatoria automata Hercules este deosebit de utila pentru curatarea sasiului si dezinfectarea rotil..

Vanzare Spalatorie Automata cu Platforma cu Role, Vehicule S..

Vanzare Spalatorie Automata cu Platforma cu Role, Vehicule S..

Importator in Romania al spalatoriilor automate marca Sultof. Roti, Sasiu, Vehicule Santier. Spalatoria auto functioneaza intr-un ciclu inchis 100%, prin urmare nu are nevoie de o alimentare consta..

Vanzare Spalatorie Automata cu Platforma Lunga, Fixa, Roti, ..

Vanzare Spalatorie Automata cu Platforma Lunga, Fixa, Roti, ..

Importator in Romania al spalatoriilor automate marca Sultof. Vehicule Santier. Spalatoriile automate Hercules pentru spalarea rotilor sunt rezultatul a 19 ani de experienta in industrie. Le-am pro..

Vanzare Spalatorie Automata Autoturisme, Spalatorie Self Ser..

Vanzare Spalatorie Automata Autoturisme, Spalatorie Self Ser..

Importator in Romania al spalatoriilor automate marca Sultof. Autoturisme.Spalatoria automata pentru autoturisme BlueWash este o solutie completa, construita complet din inox, avand un sistem de pompe..