In conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679, pentru a utiliza acest site in continuare, te rugam sa iti dai acordul privind folosirea cookie-urilor si prelucrarea datelor personale colectate prin formular si email.

De Acord Ce inseamna cookie si cum le folosim
Cum prelucram datele personale colectate prin formular si email

Vanzare Spalatorie Automata Dubla pentru Camioane Autobuze, Spalatorie Self Service pentru Camioane Autobuze

Importator in Romania al spalatoriilor automate marca Sultof. Camioane, Autoutilitare, Microbuze, Autocare, Autobuze, Troleibuze.

Spalatoria in tandem TYTAN este o alta versiune a produselor deja cunoscute pe piata pentru spalarea camioanelor si a autobuzelor. Este destinata locurilor in care este necesara spalarea unui numar mare de vehicule intr-un timp scurt - cum ar fi companiile de transport public.

Este un stand modern, proiectat pe baza tendintelor actuale si a soluțiilor de constructie dovedite. Lucrarile de proiectare s-au bazat pe multi ani de experienta SULTOF privind operarea si intretinerea spalatoriilor auto.

Spalatoria in tandem pentru spalarea camionelor si a autobuzelor este formata din doua standuri de curatare.

Primul stand (1) este o spalatorie auto tipica cu trei perii, iar al doilea stand (2) - o spalatorie auto cu doua perii, fara perie orizontala. Pozitia de repaus a standurilor inainte de curatare este intotdeauna aceeasi. Standul 1 este situat pe partea de iesire a spalatoriei auto, iar standul 2 este la intrare.

Autobuzul intra in suportul de spalare, oprindu-se in fata liniei care marcheaza inceputul zonei de spalare. Operatorul de spalare auto porneste programul rapid prin selectarea tipului de autobuz. După pornirea standului 1, incepe curatarea frontala a autobuzului si continua spalarea partilor laterale in locul unde a inceput spalarea standului 1. Standul 2 începe sa spele in acelasi timp cu standul 1, pe laturile autobuzului si terminand cu partea din spate a autobuzului. Dupa curatare ambele portaluri revin la pozitia de plecare.

In programele rapide peria orizontala nu este utilizata. In programele de curatare temeinice peria orizontala curata partea din fata, plafonul si partea din spate a magistralei. Optional, inainte de a intra in statia de spalare, poarta de pulverizare a autobuzului poate fi instalata fie cu apa obisnuita, fie cu agent chimic spumant. Durata de curatare a autobuzului de 12 m in programul rapid nu este mai mare de 2 minute, presupunand ca autobuzul ajunge cu oglinzi pliate. Pentru autobuzele de 18 metri durata de spalare nu este mai mare de 2,5 minute.

In programul standard vehiculele sunt spalate de doua ori folosind o perie orizontala care curata partea frontala si plafonul vehiculului. Timpul de spalare in programul standard este mai mare decat programul rapid cu aproximativ 80%.

Dispozitivul de baza consta din urmatoarele elemente:

* Porti autopropulsate cu structura portanta din otel inoxidabil;

* Unitati de actionare fara intretinere cu viteza a portii controlate electronic;

* Perii verticale suspendate elastic pe carucioare, spaland suprafetele laterale, fata si spatele vehiculelor cu presiune de suprafata controlata electronic, independent de inaltimea si forma vehiculului;

* Perie orizontala cu rulmenti fata-spate cu reglaj electronic si ajustati automat la dimensiunile vehiculului; aceasta perie curata fata, plafonul si spatele vehiculului;

* Pompa de dozare cu capacitate reglabila, utilizata pentru dozarea precisa a samponului pulverizat pe vehiculul spalat cu apa prin sistemul de duze;

* Panou de comanda Siemens cu un sistem de comanda si control microprocesor situat intr-una din laturile cadrului; acest sistem permite executarea unui proces precis de spalare, operarea facila a panoului de control, diagnosticarea imediata si semnalizarea de urgenta, inregistrarea procesului de functionare a dispozitivului.

Numar de perii: 5;

Perie de plafon: 1;

Inaltimea maxima a vehiculului (metri): 3.50;

Latimea maxima a vehiculului (metri): 2.80;

Performanta (vehicule/ore): 15 - 30;

Inaltimea recomandata a standului (metri):4.50;

Latimea recomandata a standului (metri): 5.60;

Lungimea recomandata a standului (metri): 26.00.

Pentru cel mai bun efect de curatare si pentru spalarea atipica a autovehiculului este posibil sa instalati o serie de optiuni suplimentare pe spalatoria auto.

Printre acestea mentionam:

* Modulul de curatare a barei de corp de 20 Bari: se compune din doua tevi cu duze de inaltă presiune montate pe ambele coloane ale spalatoriei auto. Apa este pulverizată pe corp la o presiune de 20 Bari.

* Modulul de spalare a presiunii sasiului de 20 Bari: se compune din doua randuri de duze de inalta presiune situate in podeaua din fata spatiilor de spalare activate de sistemul fotocelulelor in momentul trecerii vehiculului; spala sasiul cu apa de 20 Bari.

* Modulul chimic pre-spalare pentru corp: se compune dintr-un set de duze si pompe de alimentare si dozatoare care pulverizeaza vehiculul cu un agent chimic special inaintea spalarii principale; se recomanda combinarea spalarii chimice cu spalare sub presiune.

* Modulul protector de ceara: după selectarea acestei optiuni masina este pulverizata cu apa cu ceara de protectie; in cazul vehiculelor grele de marfa numai cabina este pulverizata; in cazul vehiculelor mari de transport calatori - intregul vehicul este pulverizat.

* Telecomanda portabila: va permite sa controlati unele dintre functiile spalarii auto de la distanta; funcții disponibile: stop / start, ridicare perie orizontala, indepartarea periilor verticale; foarte utila pentru spalarea vehiculelor cu forme neobisnuite.

* Intrare semaforizata (stanga sau dreapta): lumina informeaza despre disponibilitatea dispozitivului de lucru sau de ocupare.

* Sine de ghidare: două ghidaje lungi de 6 metri care faciliteaza pozitionarea simetrica a vehiculului la suportul de spalare.

* Sistem anti-inghet: protejeaza conductele de apa impotriva inghetului; sufla apa cu aer comprimat la o scadere a temperaturii sub 0°C.

* Catarge pentru fixarea firelor: cinci catarge pentru suspendarea cablurilor de alimentare; se folosesc atunci cand camera este prea larga pentru a folosi chingile de perete standard.

* Pompa de presiune 15 kW 20 Bar 14 m3/h cu regulator: pentru modulul de spalare la inalta presiune a sasiului si/sau a corpului.

* Pompa de 1,5 kW: se utilizeaza pentru alimentarea masinii cu apa sub presiune constanta; va permite sa faceti spalatoria independenta de fluctuatiile pe termen scurt in alimentarea cu apa din reteaua municipala.

* Rezervor de retinere de 500 litri cu senzor de nivel al apei: montat pe racordul de apa impreuna cu o pompa de 1,5 kW; este un tampon de apa care permite functionarea spalarii auto sa fie independenta de fluctuatiile pe termen scurt ale alimentarii cu apa din reteaua principala.

Vanzare Spalatorie Automata Camioane Autobuze , Spalatorie S..

Vanzare Spalatorie Automata Camioane Autobuze , Spalatorie S..

Importator in Romania al spalatoriilor automate marca Sultof. Camioane, Autoutilitare, Microbuze, Autocare, Autobuze, Troleibuze. Spalatoria auto TYTAN TWS430 pentru camioane si autobuze este u..

Vanzare Spalatorie Automata Trenuri, Spalatorie Self Service..

Vanzare Spalatorie Automata Trenuri, Spalatorie Self Service..

Importator in Romania al spalatoriilor automate marca Sultof. Trenuri. Configuratia spalatoriei automate pentru trenuri MWKP 1 - 43 este selectata individual, in functie de necesitati si astept..

Vanzare Spalatorie Automata Tramvaie, Spalatorie Self Servic..

Vanzare Spalatorie Automata Tramvaie, Spalatorie Self Servic..

Importator in Romania al spalatoriilor automate marca Sultof. Tramvaie. Spalatoria automata MTT-40 este un stand cu perii complet automatizat, folosit pentru curatarea flotei de tramvaie. In mo..

Vanzare Spalatorie Automata pentru Roti si Sasiu, Vehicule S..

Vanzare Spalatorie Automata pentru Roti si Sasiu, Vehicule S..

Importator in Romania al spalatoriilor automate marca Sultof. Roti, Sasiu, Vehicule Santier. Spalatoria automata Hercules este deosebit de utila pentru curatarea sasiului si dezinfectarea rotil..

Vanzare Spalatorie Automata cu Platforma cu Role, Vehicule S..

Vanzare Spalatorie Automata cu Platforma cu Role, Vehicule S..

Importator in Romania al spalatoriilor automate marca Sultof. Roti, Sasiu, Vehicule Santier. Spalatoria auto functioneaza intr-un ciclu inchis 100%, prin urmare nu are nevoie de o alimentare consta..

Vanzare Spalatorie Automata cu Platforma Lunga, Fixa, Roti, ..

Vanzare Spalatorie Automata cu Platforma Lunga, Fixa, Roti, ..

Importator in Romania al spalatoriilor automate marca Sultof. Vehicule Santier. Spalatoriile automate Hercules pentru spalarea rotilor sunt rezultatul a 19 ani de experienta in industrie. Le-am pro..

Vanzare Spalatorie Automata Autoturisme, Spalatorie Self Ser..

Vanzare Spalatorie Automata Autoturisme, Spalatorie Self Ser..

Importator in Romania al spalatoriilor automate marca Sultof. Autoturisme.Spalatoria automata pentru autoturisme BlueWash este o solutie completa, construita complet din inox, avand un sistem de pompe..