In conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679, pentru a utiliza acest site in continuare, te rugam sa iti dai acordul privind folosirea cookie-urilor si prelucrarea datelor personale colectate prin formular si email.

De Acord Ce inseamna cookie si cum le folosim
Cum prelucram datele personale colectate prin formular si email

Vanzare Spalatorie Automata cu Platforma cu Role, Vehicule Santier

Importator in Romania al spalatoriilor automate marca Sultof. Roti, Sasiu, Vehicule Santier.

Spalatoria auto functioneaza intr-un ciclu inchis 100%, prin urmare nu are nevoie de o alimentare constanta cu apa. Apa in cantitati mai mari esre necesara numai pentru scurgerea initiala. Mai tarziu, doar pentru completarea si, din cand in cand, pentru inlocuire (in functie de intensitatea exploatarii). Daca este posibila conectarea la ciclul permanent de apa, alimentarea are loc intr-un ciclu automat.

De asemenea, am dori sa subliniem faptul ca firma noastra are un serviciu experimentat si dovedit in intreaga tara. Tehnicienii sunt echipati cu vehicule, unelte si mijloace de comunicare adecvate, precum si cu furnizarea de piese de schimb necesare.

Intrarea vehiculului este detectata de un senzor de bucla magnetica (mai eficient si mai sigur decat fotocelulele in conditii de aer liber), ceea ce determina pornirea automata a dispozitivului. in timpul trecerii lente prin campul de spalare cu duze plasate sub si pe lateral, apa este alimentata cu un debit total de 220 m3 / ora. Scopul acesteia este de a elimina impuritatile din partile inferioare ale vehiculului. Aceasta apa este reciclata si reutilizata. Impuritatile se depun intr-un recipient plasat sub platforma. Dupa curatarea gravitationala a impuritatilor, este din nou directionata catre pompele de alimentare si utilizata pentru spalare. Pierderile de apa pot fi inlocuite automat folosind o supapa plutitoare.

Platforma cu laturi de (metri): 1.10 x 3.66 x 1.80;

Sursa de alimentare: 3 x 400 V / 50 Hz;

Conectarea la apa: 3/4 ";

Pornirea: 2 x pedala de pornire;

Pompe de alimentare: 3,4 kW;

Capacitatea rezervorului activ: 4 m3;

Dimensiunile admise ale vehiculului (metri): 2,90 x 3,30;

Performanta: pana la 30 de elemente / h.


Vanzare Spalatorie Automata Camioane Autobuze , Spalatorie S..

Vanzare Spalatorie Automata Camioane Autobuze , Spalatorie S..

Importator in Romania al spalatoriilor automate marca Sultof. Camioane, Autoutilitare, Microbuze, Autocare, Autobuze, Troleibuze. Spalatoria auto TYTAN TWS430 pentru camioane si autobuze este u..

Vanzare Spalatorie Automata Dubla pentru Camioane Autobuze, ..

Vanzare Spalatorie Automata Dubla pentru Camioane Autobuze, ..

Importator in Romania al spalatoriilor automate marca Sultof. Camioane, Autoutilitare, Microbuze, Autocare, Autobuze, Troleibuze. Spalatoria in tandem TYTAN este o alta versiune a produselor de..

Vanzare Spalatorie Automata Trenuri, Spalatorie Self Service..

Vanzare Spalatorie Automata Trenuri, Spalatorie Self Service..

Importator in Romania al spalatoriilor automate marca Sultof. Trenuri. Configuratia spalatoriei automate pentru trenuri MWKP 1 - 43 este selectata individual, in functie de necesitati si astept..

Vanzare Spalatorie Automata Tramvaie, Spalatorie Self Servic..

Vanzare Spalatorie Automata Tramvaie, Spalatorie Self Servic..

Importator in Romania al spalatoriilor automate marca Sultof. Tramvaie. Spalatoria automata MTT-40 este un stand cu perii complet automatizat, folosit pentru curatarea flotei de tramvaie. In mo..

Vanzare Spalatorie Automata pentru Roti si Sasiu, Vehicule S..

Vanzare Spalatorie Automata pentru Roti si Sasiu, Vehicule S..

Importator in Romania al spalatoriilor automate marca Sultof. Roti, Sasiu, Vehicule Santier. Spalatoria automata Hercules este deosebit de utila pentru curatarea sasiului si dezinfectarea rotil..

Vanzare Spalatorie Automata cu Platforma Lunga, Fixa, Roti, ..

Vanzare Spalatorie Automata cu Platforma Lunga, Fixa, Roti, ..

Importator in Romania al spalatoriilor automate marca Sultof. Vehicule Santier. Spalatoriile automate Hercules pentru spalarea rotilor sunt rezultatul a 19 ani de experienta in industrie. Le-am pro..

Vanzare Spalatorie Automata Autoturisme, Spalatorie Self Ser..

Vanzare Spalatorie Automata Autoturisme, Spalatorie Self Ser..

Importator in Romania al spalatoriilor automate marca Sultof. Autoturisme.Spalatoria automata pentru autoturisme BlueWash este o solutie completa, construita complet din inox, avand un sistem de pompe..