In conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679, pentru a utiliza acest site in continuare, te rugam sa iti dai acordul privind folosirea cookie-urilor si prelucrarea datelor personale colectate prin formular si email.

De Acord Ce inseamna cookie si cum le folosim
Cum prelucram datele personale colectate prin formular si email

Spalatorie Automata Camioane. Spalatorie Self Service Camioane.

Spalatorie Automata. Spalatorie Self Service. Camioane, Autoutilitare, Microbuze, Autocare, Autobuze, Troleibuze.

Spalatoria auto TYTAN TWS430 pentru camioane si autobuze este un stand complet automatizat care poate fi utilizat si pentru spalarea autoturismelor mai mici, fiind proiectat pe baza tendintelor actuale. Cand am proiectat aceasta spalatorie automata pentru camioane am luat in considerare durabilitatea si fiabilitatea.

Toate elementele structurale si de legatura sunt realizate din inox. Acest lucru este deosebit de important in cazul spalatoriilor de camioane care, datorita utilizarii de substante chimice agresive, lucreaza in conditii incomparabil mai dificile decat, de exemplu, spalatoriile auto pentru vehiculele de pasageri. Din acest motiv si alte elemente, in special cele care transmit puterea cum ar fi cutiile de viteze, au fost proiectate pentru sarcini mult mai mari decat cele care se gasesc in mod normal in spalatoriile auto.

Toate motoarele utilizate sunt versiuni marine, iar cele expuse unor influente deosebit de agresive asupra mediului sunt protejate suplimentar, de exemplu prin intermediul unor garnituri sau capace speciale.

Software-ul flexibil va permite sa spalati aproape toate tipurile de camioane, iar controlul electronic al periilor asigura o calitate impecabilă a curatarii chiar si pentru autovehicule cu forme complexe. Partea frontala si spatele vehiculului sunt spalate si cu perii verticale.

Utilizarea sistemelor de actionare cu invertor asigura functionarea silentioasa si usoara a spalarii masinilor prelungind durata de viata a componentelor mecanice.

Microprocesorul SIMATIC cu software creat individual a fost utilizat pentru a controla functionarea dispozitivului. Panoul de control este plasat intr-una dintre laturile standului. Aceasta locatie permite reducerea la minimum a lungimii conexiunilor electrice, ceea ce sporeste fiabilitatea spalarii auto si reduce susceptibilitatea la interferente.

Acest sistem permite implementarea unui proces precis de spalare si o operare usoara, utilizand panoul de control si diagnosticarea imediata precum si inregistrarea progresului lucrarilor dispozitivului.

Programul este selectat prin apasarea butonului panoului de control situat pe peretele lateral al standului sau in camera operatorului. Modulul de control contine programe pregatite pentru spalarea anumitor tipuri de vehicule - extinsa de optiunile disponibile intr-un anumit dispozitiv, de exemplu spalarea sasiului, spalarea chimica, curatarea la presiune ridicata. Datorita acestui fapt nu este nevoie sa configurati manual programul si sa il selectati din lista.

De asemenea, sistemul de control va permite sa opriti masina de spalat in timpul programului de spalare si continuarea acestuia, precum si optiunea trecerii de la modul automat la controlul manual.

Spalarea auto are o functie de auto-testare care verifica functionarea sistemelor de baza dupa fiecare pornire.

Pompele electrice precise si eficiente permit dozarea precisa a substantelor chimice si amestecarea acestora cu apa. Containerele cu produse chimice sunt amplasate convenabil intr-unul dintre picioarele spalatorului auto. Constructia dispozitivului si un sistem convenabil de dozare permit utilizarea optionala a mai multor tipuri de agenti de curatare, in functie de tipul de murdarie.

Spalarea automata functioneaza cu un circuit inchis de apa. Apa recirculanta poate fi utilizata pentru toate operatiunile, cu exceptia clatirii finale. Ofera posibilitatea reducerii consumului de apa cu până la 90%. De asemenea, permite o reducere semnificativa a utilizarii substantelor chimice.

Numar de perii: 3;

Perie de plafon: 1;

Inaltimea maxima a vehiculului (metri): 4.30;

Latimea maxima a vehiculului (metri): 2.80;

Performanta (vehicule/ora): 6 - 10;

Inaltimea recomandata a standului (metri): 6.00;

Latimea recomandata a standului (metri): 6.40;

Lungimea recomandata a standului (metri): 27.00.

Pentru cel mai bun efect de curatare si pentru spalarea atipica a autovehiculului este posibil sa instalati o serie de optiuni suplimentare pe spalatoria auto.

Printre acestea mentionam:

* Modulul de curatare a barei de corp de 20 Bari: se compune din doua tevi cu duze de inaltă presiune montate pe ambele coloane ale spalatoriei auto. Apa este pulverizată pe corp la o presiune de 20 Bari.

* Modulul de spalare a presiunii sasiului de 20 Bari: se compune din doua randuri de duze de inalta presiune situate in podeaua din fata spatiilor de spalare activate de sistemul fotocelulelor in momentul trecerii vehiculului; spala sasiul cu apa de 20 Bari.

* Modulul chimic pre-spalare pentru corp: se compune dintr-un set de duze si pompe de alimentare si dozatoare care pulverizeaza vehiculul cu un agent chimic special inaintea spalarii principale; se recomanda combinarea spalarii chimice cu spalare sub presiune.

* Modulul protector de ceara: după selectarea acestei optiuni masina este pulverizata cu apa cu ceara de protectie; in cazul vehiculelor grele de marfa numai cabina este pulverizata; in cazul vehiculelor mari de transport calatori - intregul vehicul este pulverizat.

* Telecomanda portabila: va permite sa controlati unele dintre functiile spalarii auto de la distanta; funcții disponibile: stop / start, ridicare perie orizontala, indepartarea periilor verticale; foarte utila pentru spalarea vehiculelor cu forme neobisnuite.

* Intrare semaforizata (stanga sau dreapta): lumina informeaza despre disponibilitatea dispozitivului de lucru sau de ocupare.

* Sine de ghidare: două ghidaje lungi de 6 metri care faciliteaza pozitionarea simetrica a vehiculului la suportul de spalare.

* Sistem anti-inghet: protejeaza conductele de apa impotriva inghetului; sufla apa cu aer comprimat la o scadere a temperaturii sub 0°C.

* Catarge pentru fixarea firelor: cinci catarge pentru suspendarea cablurilor de alimentare; se folosesc atunci cand camera este prea larga pentru a folosi chingile de perete standard.

* Pompa de presiune 15 kW 20 Bar 14 m3/h cu regulator: pentru modulul de spalare la inalta presiune a sasiului si/sau a corpului.

* Pompa de 1,5 kW: se utilizeaza pentru alimentarea masinii cu apa sub presiune constanta; va permite sa faceti spalatoria independenta de fluctuatiile pe termen scurt in alimentarea cu apa din reteaua municipala.

* Rezervor de retinere de 500 litri cu senzor de nivel al apei: montat pe racordul de apa impreuna cu o pompa de 1,5 kW; este un tampon de apa care permite functionarea spalarii auto sa fie independenta de fluctuatiile pe termen scurt ale alimentarii cu apa din reteaua principala.

Spalatorie Automata Dubla pentru Camioane. Spalatorie Self S..

Spalatorie Automata Dubla pentru Camioane. Spalatorie Self S..

Spalatorie Automata Dubla. Spalatorie Self Service Dubla. Camioane, Autoutilitare, Microbuze, Autocare, Autobuze, Troleibuze. Spalatoria in tandem TYTAN este o alta versiune a produselor deja cunos..

Spalatorie Automata Trenuri. Spalatorie Self Service Trenuri..

Spalatorie Automata Trenuri. Spalatorie Self Service Trenuri..

Spalatorie Automata. Spalatorie Self Service. Trenuri.Configuratia spalatoriei automate pentru trenuri MWKP 1 - 43 este selectata individual, in functie de necesitati si asteptari. Spalatoria automata..

Spalatorie Automata Tramvaie. Spalatorie Self Service Tramva..

Spalatorie Automata Tramvaie. Spalatorie Self Service Tramva..

Spalatorie Automata. Spalatorie Self Service. Tramvaie. Spalatoria automata MTT-40 este un stand cu perii complet automatizat, folosit pentru curatarea flotei de tramvaie. In modul standard de functi..

Spalatorie Automata pentru Roti si Sasiu. Vehicule Santier...

Spalatorie Automata pentru Roti si Sasiu. Vehicule Santier...

Spalatorie Automata. Spalatorie Self Service. Roti, Sasiu, Vehicule Santier.Spalatoria automata Herakles este deosebit de utila pentru curatarea sasiului si dezinfectarea rotilor, in ferme de animale,..

Spalatorie Automata cu Platforma cu Role. Vehicule Santier...

Spalatorie Automata cu Platforma cu Role. Vehicule Santier...

Spalatorie Self Service Roti, Sasiu, Vehicule Santier.Spalatoria automata HERAKLES HR01L este utila in special pentru spalarea sasiului si a partilor inferioare ale vehiculelor de pe santiere, ferme e..

Spalatorie Automata cu Platforma Lunga, Fixa. Roti, Sasiu, V..

Spalatorie Automata cu Platforma Lunga, Fixa. Roti, Sasiu, V..

Spalatorie Self Service cu Platforma Lunga, Fixa. Vehicule Santier.Spalatoriile automate pentru spalarea rotilor sunt rezultatele a 19 ani de experienta in industrie. Le-am proiectat pentru a function..