In conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679, pentru a utiliza acest site in continuare, te rugam sa iti dai acordul privind folosirea cookie-urilor si prelucrarea datelor personale colectate prin formular si email.

De Acord Ce inseamna cookie si cum le folosim
Cum prelucram datele personale colectate prin formular si email

Metode de spalare auto - Spalatorie Auto Automata Sultof

Cum se asigura spalarea profesionista a camioanelor

Ca profesionist, probabil deja stii ca in domeniul spalarii de camioane si a altor vehicule mari poti avea incredere in solutiile propuse de Sultof. Indiferent daca esti responsabil pentru o flota de camioane sau proprietar al spalatoriei auto, avand cea mai avansata tehnologie este cheia pentru a obtine cele mai bune rezultate de curatare. Sultof, singurul reprezentant din Romania al liderului mondial in industria spalatoriilor automate, are de oferit multe solutii interesante.

Astazi, dorim sa prezentam trei sisteme optionale utilizate in spalarea camioanelor.

1. Spalarea sasiului

Aceasta solutie este deosebit de importanta pentru camioane deoarece noroiul tinde sa se acumuleze pe partile inferioare ale vehiculelor. Modulul de spalare a sasiului este instalat la intrarea in statia de spalare. Se compune din doua randuri de duze indreptate in sus. Spalarea se face prin trecere si este activata de un senzor inductiv de suprasarcina. Modulul poate fi alimentat de la diferite pompe, in functie de necesitatile si de configuratia spalatoriei auto.


2. Spalarea la inalta presiune a pieselor inferioare si a rotilor

Aceasta optiune este foarte eficienta in indepartarea murdariei in zona inferioara a camionului, inclusiv a rotilor. Este echivalentul modulului de spalare a rotilor in spalatoriile automate pentru autoturisme. Se compune din doua perechi de balansoare bilaterale cu cate trei duze fiecare. Spalarea are loc in timp ce mecanismul functioneaza cu periaj simultan sau independent. Sistemul poate fi alimentat de la diferite pompe, in functie de necesitatile si configuratia spalatoriei auto.


3. Curatarea initiala cu spuma chimica

Tehnologia de spalare a camioanelor implica, de obicei, aplicarea initiala a unui produs chimic care este destinat sa dilueze murdaria. Se intampla ca aceasta operatiune sa fie efectuata si manual, insa aplicarea automata economiseste timp si asigura o distributie uniforma.


Toate aceste operatiuni sunt disponibile in spalatoriile de camioane Sultof.
Datorita numeroaselor optiuni si a numeroaselor programe de spalare si in special datorita flexibilitatii in configurare, dispozitivele spalatoriei Sultof sunt complet echipate pentru asigurarea unei spalari profesioniste pentru camioane, pentru autobuze, pentru microbuze si pentru alte vehicule speciale, cum ar fi tancuri sau macarale.
Cu sistemele automate Sultof poti fi sigur ca sunt curatate toate colturile vehiculului.